To klassikere med fisk

Jeg har en svagheder for frokost ”salater”. Det klassiske frokost pålæg, som lige hiver rugbrødsmaden op til nye højder – hvis det vel og mærke er ordentligt lavet. Hjemmelavet og med en god mayonnaise, smagt til med sprød, stærk purløg og pebret karse – uhmmm, så er det godt. Både for sundhed og smag, kan det langt bedre betale sig at lave salaterne selv, så ved man hvad der er i, og kan undgå de værste fylde- og tilsætningsprodukter. Begge disse små frokost-retter er supernemme at lave – se bare på tilberedningen, som ikke strækker sig over mere end knap to linjer – og de smager skønt. Prøv med små trekanter af ristet rugbrød og lidt ekstra krydderurter og måske nogle ekstra gode kapers, så har du både en dejlig frokost, en god snack, og måske en lille ”forsmag” inden middagen.

Gammeldags tunsalat

Varmrøget makrel-rillette

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og