Jeg har en svagheder for frokost ”salater”. Det klassiske frokost pålæg, som lige hiver rugbrødsmaden op til nye højder – hvis det vel og mærke er ordentligt lavet. Hjemmelavet og med en god mayonnaise, smagt til med sprød, stærk purløg og pebret karse – uhmmm, så er det godt. Både for sundhed og smag, kan det langt bedre betale sig at lave salaterne selv, så ved man hvad der er i, og kan undgå de værste fylde- og tilsætningsprodukter. Begge disse små frokost-retter er supernemme at lave – se bare på tilberedningen, som ikke strækker sig over mere end knap to linjer – og de smager skønt. Prøv med små trekanter af ristet rugbrød og lidt ekstra krydderurter og måske nogle ekstra gode kapers, så har du både en dejlig frokost, en god snack, og måske en lille ”forsmag” inden middagen.
Say what!? Du kan tabe dig af at drikke tequila
Yup, du læste rigtigt! Tequila viser sig at være udmærket for helbredet, og så kan man tabe sig af det. Nu ved vi godt hvad