Den nemme aftensmad

Da jeg spurgte pigerne inde på kontoret, hvad man sådan kan gå og savne i sit hverdags-opskriftskartotek, så svarede pigerne; nemme pastaretter! Som sagt, så gjort. Her er to af mine yndlings pastaretter, perfekte til de der dage hvor du ikke gider, (eller har tid til), at stå længe i køkkenet, men selvfølgelig ikke vil gå på kompromis med lækkerheden. De tager begge to mellem 10 og 20 minutter at lave, og de smager altså helt vidunderligt begge to. Har du nogen gange børn med i køkkenet, så er disse retter helt geniale, fordi de er så nemme, at det ikke kan blive andet end en succesoplevelse for dem.

Pasta med smør & citronskal

Fettucine med kylling & cremet sauce

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet