Krydrede kikærter

Ingredienser

2 dåser kikærter

2 spsk olivenolie

1 tsk sød paprika

1 tsk stødt spidskommen

½ tsk røget paprika cayennepeber efter smag

Sådan gør du

Tænd ovnen for 180˚. Start med at skylle kikærterne under koldt vand, så du får skyllet stivelsen helt af. Dup dem tørre med køkkenrulle. Læg kikærterne på en bageplade med bagepapir, og bag dem 30-40 minutter i ovnen, ryst bradepanden et par gange undervejs, så kikærterne bliver jævnt ristet. Tag kikærterne ud og vend dem grundigt med olie og salt i en skål, hvorefter du rister kikærterne færdige i ovnen i ca. 10 minutter. Det kan være de skal ha yderligere 5-10 minutter før de er rigtig sprøde, men smag på dem undervejs. Vend til sidst de varme, sprøde kikærter med cayennepeber og paprika og lad dem køle af før de serveres.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

4 britiske serier, vi elsker!

Indeholder reklamelinks til C More Elsker du også britisk tv? Så har streaming-tjenesten C More indgået samarbejde med Britbox, hvilket betyder, at C More nu har