Spicy røgede nødder

Ingredienser

2 spsk smør, smeltet

100 g pecannødder

200 g mandler

150 g hasselnødder

1 tsk røget paprika

2 tsk sød paprika

½-1 tsk cayennepeber

½ tsk chiliflager

1 tsk hvidløgssalt

En supergod lille snack til cocktailen og den lille sult. Lav en god stor portion og opbevar nødderne mørkt, lufttæt og tørt, så kan de fint holde sig.

Sådan gør du

Bred nødderne og mandlerne ud på en bradepande og vend grundigt med det smeltede smør så alle nødderne dækkes. Rist nødderne og mandlerne ved 170˚ i ca. 10 minutter på midterste rille i ovnen. Imens nødderne rister blandes krydderierne sammen i en stor skål. Når nødderne tages ud vendes de med det samme i krydderiblandingen og bredes igen ud på bagepladen hvor de afkøler fuldstændig. Læg dem i en lufttæt beholder og opbevar dem tørt.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt