2 spsk smør, smeltet
100 g pecannødder
200 g mandler
150 g hasselnødder
1 tsk røget paprika
2 tsk sød paprika
½-1 tsk cayennepeber
½ tsk chiliflager
1 tsk hvidløgssalt
En supergod lille snack til cocktailen og den lille sult. Lav en god stor portion og opbevar nødderne mørkt, lufttæt og tørt, så kan de fint holde sig.
Sådan gør du
Bred nødderne og mandlerne ud på en bradepande og vend grundigt med det smeltede smør så alle nødderne dækkes. Rist nødderne og mandlerne ved 170˚ i ca. 10 minutter på midterste rille i ovnen. Imens nødderne rister blandes krydderierne sammen i en stor skål. Når nødderne tages ud vendes de med det samme i krydderiblandingen og bredes igen ud på bagepladen hvor de afkøler fuldstændig. Læg dem i en lufttæt beholder og opbevar dem tørt.