Sprøde snacks til drinken

Snacks skal der til, og særligt når dagen er lang og drinksene mange. Disse hhv sprøde kikærter og ristede nødder smager rigtig lækkert, krydret og har lige præcis den der spicyness som er så lækkert til en kold øl eller en god drink. De er nemme at lave og holder sig fint i flere dage, blot de star koldt og ikke for varmt – dog ikke køleskab, så mister de sprødheden. Også et dejligt alternative til chipsposen. Husk at der kan være lidt forskel på hvor lang tid kikærterne skal have i ovnen, nogle kikærter er lidt mere udkogte fra dåsen end andre, så smag og prøv dig frem.

Krydrede kikærter

Spicy røgede nødder

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Lun kartoffelsalat med asparges

Ingredienser3 spsk. eddike, gerne æbleeddike 3 spsk. sukker ¾ dl fløde 3 friske mellemstore rødløg 1 bundt danske radiser, skåret over på langs 2 spsk.