3 lækre varianter af mayonnaisen 

En god mayonnaise er uvurdelig på mad-basisfronten. Den kan pimpes, peppes og smages op til lir, og er virkelig dejlig til alt fra grillet kød, bagte kartofler, i en lækker sandwich, som base i en hjemmerørt remoulade eller måske bare til at dyppe grøntsagssticks i. Der findes adskillige gode købevarianter, men det slå ikke en hjemmelavet, og når nu det er så nemt, så er det dumt ikke at prøve kræfter med. Jeg laver min basis-mayonnaise på en neutral olie, simpelthen fordi jeg synes mayonnaisens fineste opgave er, at danne smuk smagsmæssig baggrund for andre lidt mere blærede og opmærksomhedskrævende dip-typer. Du ved, bag enhver stor mand, står en stærk kvinde, kind of. I al sin enkelhed er den plain mayonnaise jo uforlignelig på en æggemad eller kartoffelmad, men den kan på fineste vis forvandles til både en rød passioneret spicy sag eller en frisk grøn krydderurtecreme, som er en decideret luksus at dyppe sine ristede kartofler i. Brug æggeblommer fra høns der har haft det godt. De er gule fra det græs, urter og blomster som er tilgængelige for fritgående høns, og så har de ikke en umiskendelig snert af fisket eftersmag, som burhønseblommer godt kan have pga det foder de får. Lad os ikke gå for meget ind i hvad det består af…

Her er tre yndlingsvarianter af mayonnaisen. 

Klassisk mayo

Forårsgrøn mayo

Spicy rød mayo

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er