Syltede rødbeder

Ingredienser

1 kg rødbeder

Krydder-eddikelage

8 dl almindelig lagereddike

400 g sukker

3 hele laurbærblade

5 hele enebær

8 hele peberkorn

1 knivspids salt

1 hel stjerneanis

Sådan gør du

Kog rødbederne i rigeligt vand i ca. 40 minutter, eller indtil de er akkurat møre. Hæld det varme vand fra og overhæld bederne med koldt vand, lad dem køle ned og gnid skrællen af dem. Skær dem i skiver på ca. 5 mm. tykkelse og læg dem i patentglas, lad et cm. være fri foroven. Kog alle ingredienserne til lagen pop, lad den simre 4-5 minutter indtil alt sukkeret er opløst. Hæld den skoldhede lage over rødbederne, sæt låget på patentglassene og sæt de syltede rødbeder på køl. Her kan de opbevares i flere uger, hvis blot man er pertentlig med at bruge rent bestik at tage dem med.

Få også opskriften på lever-pate med bacon & timian lige her.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet