Iste med kamille & hyldeblomst

Ingredienser

1 liter afkølet kamillete

1 dl. ren hyldeblomstekstrakt

en hel usprøjtet citron i tynde skiver

evt. en smule flydende honning eller agavesirup til at søde med, hvis du har behov for det et lille bundt friske krydderurter, jeg brugte den let anis-agtige thaibasilikum, det var super

Denne supernemme, lækre og læskende iste, er fantastisk når solen stråler, og man trænger til en lille opkvikker. Den smager skønt, er ikke for sød, og giver en dejlig frisk fornemmelse. Den milde kamilleblomsterthe smager superdejligt med hyldeblomsten, begge har de blomsternoter i smagen, og er milde og let parfumerede. En skive citron og friske krydderurter, enten mynte, basilikum eller thaibasilikum, så har du den herligste sommerdrik. Hvis du vil peppe den yderligere op, så kan du lave den til en hurtig cocktail ved at tilsætte et skud ren vodka og ekstra is. Uhmmm…

Sådan gør du

Bland alle delen sammen og lad isteen stå og trække en time på køl, så citronen og krydderurterne kan afgive godt med smag. Smag til med lidt ekstra sødt, hvis du synes den trænger, og server med masser af is.

LÆS OGSÅ: Sprød filo til friske bær & flødeskum

LÆS OGSÅ: Lemonade med hindbær & citron

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og