Cookies med tre slags nødder

Ingredienser

225 g sukker

200 g smør

1 stort æg

1/2 tsk ægte vaniljepulver

150 g havregryn, gerne grovvalsede

200 g hvedemel

120 g hasselnødder

50 g macademianødder

50 g mandelflager

75 g rosiner

1/2 tsk havsalt

De lækreste sprøde småkager, med to slags nødder og mandler, som giver den herligste smag. Masser af vanilje og grovvalsede havregryn giver både smag og struktur.

Sådan gør du

Pisk smør og sukker grundigt til massen er cremet og lys. Tilsæt ægget og pisk ved højeste hastighed et par minutter. Bland alle de tørre ingredienser og rosinerne sammen og tilsæt til dejen. Miks kortvarigt til dejen er ensartet.

Sæt småkagedejen i klumper på en bageplade, der går ca. 2 store spsk. dej per cookie. Husk god afstand imellem, så kagerne ikke hæver sammen.

Bag cookies’ne ved 180 grader i ca 12-15 minutter, eller indtil de er gyldenbrune, men stadig let seje i midten. Lad dem køle før de kommer i en beholder.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet