[single_post_category_name]

Mandags-lækkerier: Nut butter cookie bars

Ja, de er glutenfri, og er uden intet raffineret sukker, men det er slet ikke det vigtigste her. Det vigtigste er, at de smager så vanvittig godt! Let seje, perfekt snaskede og med en vidunderlig nøddeagtig tone fra nøddesmørret, som er både delikat og umådelig lækkert. Jeg laver dem med havremel, det understreger det lidt nøddeagtige, men du kan også sagtens bruge almindelig mel. Så får de en lidt mere fast konsistens, og skal nok have et par minutter mindre i ovnen. Mht chokolade, så kunne det ganske vel have været mørk chokolade, men jeg lå kun inde med hvid og lys, så det blev det. Når jeg tænker over det, så ville mørk chokolade muligvis være en smule mere elegant og lidt mindre tacky, men altså, jeg har sagt det før og siger det igen, min smag går fra det forfinede til underlødige, og her hælder vi muligvis mere mod det sidste… 😉

Såan gør du

Tænd ovnen på 175 grader. Pisk smør, kokosukker og nøddesmør sammen til det er let og luftigt. Tilsæt først æggeblomme, dernæst det hele æg, pisk mellem hver. Rør resten af ingredienserne i og fordel dejen i en form, ca 20×25 cm. Bages i ca 22-25 minutter på midterste rille. Lad kagen køle helt af, den er både blød og let krumlet, lige når du tager den ud af ovnen, men får perfekt konsistens efter nogle timer på køkkenbordet. Og god køleskabskold. Skær den i barer. Opbevar på køl.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide