Avocado- & mangosmoothie med lime

Ingredienser

1 moden avocado (uden sten)

½ moden mango (uden sten)

(100 g mangokød) eller frossen mango*

2-4 bløde tørrede dadler (uden sten)

2½ dl vand

Saften af 1-2 lime

Avocado optræder i mange af bogens opskrifter, da den giver en glat og cremet konsistens, uden at man behøver gribe til bananer eller mælkeprodukter. I denne smoothie bidrager avocado dog ikke kun med konsistens – den er faktisk stjerneingrediensen! Den er kombineret med limejuice for friskhed og mango og dadler for sødme. Resultatet er en ultralækker og blød smoothie med en smag, der minder om klassisk citronmarengstærte.

Giver 2 portioner eller 1 stor

Sådan gør du

Kom avocado og mango i blenderen sammen med resten af ingredienserne. Kør dem ved høj hastighed, til drikken er helt glat. Smag til og tilsæt om nødvendigt ekstra dadler og/eller limejuice, så drikken bliver præcis så sød og frisk, som du kan lide den. Hæld drikken i to mellemstore glas (et af dem ses på fotoet) og server den kold.

* Hvis du bruger frossen mango, kan du tilsætte et skvæt appelsinjuice (usødet og ikke fra koncentrat), så drikken bliver sødere.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være