[single_post_category_name]

Sunde smoothies til alle ugens dage

Luise Vindahl og David Frenkiel står bag den prisvindende vegetariske madblog Green Kitchen Stories, som har følgere over hele verden. Udover det, er de blandt andet forfattere til bogen, Green Kitchen Smoothies, som indeholder masser af inspiration, hvis du ønsker at komme med på juice- og smoothiebølgen. 

LÆS OGSÅ: 3 opskrifter til dig der vil spise mere grønt & sundt

Bogen, Green Kitchen Smoothies, indeholder introduktion til det nødvendige udstyr og ingredienser, der er gode at have i spisekammeret, køleskabet og fryseren. Derudover får du kapitler med enkle smoothies, som indeholder tre til frem ingredienser, genopbyggende smoothies, som er gode efter træning, idéer til morgenmad, kickstartere, desserter og meget mere.

Luise Vindahl og David Frenkiel giver også deres grundopskrifter på nøddemælk og nøddesmør, granola og mysli, som kan mikses, mathces og bruges i en lang række skønne smoothies. 

Her på redaktionen har vi været så heldige, at få et uddrag af bogen, Green Kitchen Smoothies. Så se med nedenfor, hvor du får en smagsprøve på to af de lækre opskrifter. 

 


Avocado- & mangosmoothie med lime
Få opskriften her.


Grønt til alle
Få opskriften her.

Kan indeholde affiliate links. 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide