Grønt til alle

Ingredienser

150 g moden ananas, uden skal*

60 g frossen spinat (gerne økologisk)

½ moden avocado

Saften af ½ lime

½-1 tsk friskrevet ingefær eller ¼-½ tsk stødt ingefær

2½ dl rismælk eller kokosvand

Det her er en af vores absolutte favoritter, når det gælder grønne smoothies, og så er den endda meget hurtig at lave af nogle ganske få ingredienser. Den søde og saftige ananas giver modspil til spinatens græsagtige smag, mens ingefæren sætter stærkt fut i det hele. Hvis du bliver lige så fjollet med drikken, som vi er, kan du også forsøge dig med Grøn ananas (side 123) i kapitlet om juicer.

Giver 2 portioner eller 1 stor

Sådan gør du

Hak ananassen groft og kom den i blenderen med resten af ingredienserne. Kør dem på højeste hastighed, til drikken er helt glat. Smag til med ingefær, så drikken bliver så stærk, som du kan lide den. Hæld drikken i to mellemstore glas og server straks, eller opbevar den i en glasflaske med et låg, der slutter tæt, og tag den med på picnic (som vist på fotoet).

* Hvis ananassen hverken er moden eller saftig, kan du bruge mere eller tilsætte en halv moden banan.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og