[single_post_category_name]

Nemt til hverdagen: Spaghetti med artiskok-tomatsauce

Miras kærlighed til mad er så befriende fri for restriktioner, regler, trends og do’s and dont’s som nærmest ingen anden. Eneste regel er, at kvaliteten skal være i orden.

Hun jonglerer med – og mestrer det meste, og hun gør det på en overskuds-agtig måde, og uden at alle andre knap så madkyndige føler sig hægtet af! Smukke billeder, lækre og inspirerende opskrifter med fine og underholdende introer, det finder du lige her på hendes madblog mirasmadblog.dk – gå ind og tjek den ud, du bliver helt sikkert inspireret til aftensmaden, eftermiddagskaffen, vennemiddagen, you name it…

I dag deler Mira hendes lækre og super nemme opskrift på spaghetti med artiskok-tomatsauce, et perfekt alternativ til den sædvanlige pasta med kødsauce!

Sådan gør du

1. Hak hvidløg fint. Varm olien i en gryde og svits hvidløget ved middel varme uden at det tager farve. Tilsæt tomater og lad tomatsaucen stå og simre og koge ind i mindst 30 min. Smag til med sukker.

2. Kog pastaen al dente i godt med saltet vand. Inden du sigter vandet fra, gemmes en kop af det stivelsesholdige pastavand. Hæld olien fra artiskokkerne og steg dem i panden. Hæld derefter tomatsaucen over i panden og kog det sammen et par minutter. Smag saucen til for salt, peber og evt. mere sukker.

3. Sigt vandet fra pastaen og kom pastaen direkte over i panden med sauce. Vend det sammen og spæd til med lidt af pastakogevandet for at løsne op i pastaen. Server med masser af revet parmesan.

LÆS OGSÅ: Hjemmelavet planteburger

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide