Focacciabrød i to varianter

Opvarm ovnen til 170 grader. Blend hytteosten fri for klumper og pisk æggene og det smeltede smør I. Mal nødder og kerner til mel i foodprocessoren og tilsæt loppefrøskaller, salt og bagepulver. Rør blandingen godt sammen med hytteostblandingen.
Ingredienser

Grunddej til 2 brød

3 dl hytteost (4 %)

6 æg

40 g smeltet smør

1 dl solsikkekerner

1 dl sesamfrø

2 dl mandler 

2 spsk loppefrøskaller

1 tsk salt

2 tsk bagepulver

 

Variant 1

20-25 sorte oliven

2 kviste rosmarin

Flagesalt

 

Variant 2

100 g grofthakkede soltørrede tomater i olie

Flagesalt

Sådan gør du

Grunddejen

Opvarm ovnen til 170 grader. Blend hytteosten fri for klumper og pisk æggene og det smeltede smør I. Mal nødder og kerner til mel i foodprocessoren og tilsæt loppefrøskaller, salt og bagepulver. Rør blandingen godt sammen med hytteostblandingen.

Del dejen i to dele. Kom dejen i to små bradepander med bagepapir. Kom begge bradepander i den varme ovn og forbag brødene i 10-15 minutter.

 

Variant 1 – med oliven

Fordel oliven med et let tryk i dejen. Drys med hakket rosmarin og flagesalt.

Variant 2 – med soltørrede tomater

Fordel de soltørrede tomater med et let tryk i dejen. Drys med flagesalt.

 

Kom brødene tilbage i den varme ovn og bag dem færdige i ovnen i ca. 15-20 minutter. Server evt. brødene med en lille skål olivenolie til at dyppe i ved siden af. 

Opskriften er fra min første bog LCHF – SPIS DIG MÆT & GLAD

Læs også: 3 opskrifter med kanel

Læs også: 3 opskrifter med kardemomme

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være