Om Food & Health

Hvor ville verden være et fattigt sted at være uden god mad. Kan man forestille sig det gode liv uden fantastisk mad? Uden nye jordbær, hjemmelavet vaniljeis, friskbagt brød, gode oste, sprøde salater, varmende og nærende supper og forfriskende hyldeblomstsaft?

Hvor ville verden være et fattigt sted at være uden god mad. Kan man forestille sig det gode liv uden fantastisk mad? Uden nye jordbær, hjemmelavet vaniljeis, friskbagt brød, gode oste, sprøde salater, varmende og nærende supper og forfriskende hyldeblomstsaft? Uden røde bøffer, friskpresset gulerodsjuice, friske krydderurter, bagte kartofler, den rødeste tomat eller en majskolbe med smeltet smør? Det er svært. For god og veltilberedt mad af friske og indbydende råvarer, er en daglig luksus, som mange af os nyder og meget nødigt vil undvære.

Interessen for mad er støt stigende, og vi bliver tilsyneladende aldrig mætte. Danmark rider stadig på en madbølge af succes og det smitter af på os alle. Gourmet-restauranter, cafeer, kaffe-spots, bagere, isbutikker, juicebarer, madblogs og pop-up-restauranter dukker op med jævne mellemrum og vi hilser dem alle velkommen. Og hurra for det!. For mad fortjener opmærksomhed, og vi fortjener alle sammen kvalitet i maven. Hos ChriChri ser vi det som vores største glæde at kunne give madglæde og inspiration videre til jer læsere, så hvad enten der skal laves mad på budget, kreeres et 5-retters festmåltid, findes sød inspiration til fødselsdagen, eller noget helt andet, så kan du altid finde hjælp her. Food & health vil bestå af tips og tricks fra dygtige og erfarne kokke, madskribenter, bloggere og andre madmennesker, reportager fra pop-up-restauranter, rejser, madevents mm,  madguides til skønne steder også uden for Danmark og sidst, men absolut ikke mindst, en masse uimodståelige opskrifter. Opskrifter som inspirerer og, ja, også udfordrer, men ikke mere, end at vi alle sammen kan være med. For vi vil så gerne dele alt det gode med jer, og det bedste er selvfølgelig, når I læsere selv tager grydeskeen i egen hånd og kreere videre hjemme på eget køkkenbord. Eller simpelthen er NØDT til at prøve lige den restaurant eller besøge lige den æble-plantage eller lave lige den chokoladekage, måske fordi man er blevet inspireret her på ChriChri. Vi er her i hvert fald. Og vi vil gøre hvad vi kan. Så god fornøjelse. Og god appetit!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er