[single_post_category_name]

3 opskrifter med kardemomme

Kardemomme er et skønt krydderi, som kan pifte selv den mest kedelige hverdagsret op. Det kan bruges i alt fra salater til morgendrys på din morgenmad. Vi har her på redaktionen været så heldige at få besøg af duoen David og Luise, som står bag bloggen Green Kitchen Stories.

Kardemomme er et skønt krydderi, som kan pifte selv den mest kedelige hverdagsret op. Det kan bruges i alt fra salater til morgendrys på din morgenmad. 

Vi har her på redaktionen været så heldige at få besøg af duoen David og Luise, som står bag bloggen Green Kitchen Stories. De har været så søde at dele tre lækre opskrifter med os – og de er alle tre med kardemomme.

Glutenfri granola med kardemomme

Kardemomme kogte quiñoa

Sensommersalat med kardemomme

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide