3 opskrifter med kanel

Kanel er ofte noget vi forbinder med jul og risengrød, men det lækre krydderi behøver ikke kun at blive brugt i juletiden. Man kan nemlig sagtens lave lækkert mad med kanel, også selvom vi ikke er i december måned.

Kanel er ofte noget vi forbinder med jul og risengrød, men det lækre krydderi behøver ikke kun at blive brugt i juletiden. Man kan nemlig sagtens lave lækkert mad med kanel, også selvom vi ikke er i december måned.

Her på redaktionen har vi været så heldige at få besøg af tvillingerne, Laura og Christine, som står bag madbloggen Twin-Food. De har været så søde at dele tre lækre opskrifter med os – og de er alle tre med kanel.

Bagte æbler med kokos/ kanelis

Grove kiks med kanel og ingefær

Kanelmuffins med bær

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide