3 opskrifter med kanel

Kanel er ofte noget vi forbinder med jul og risengrød, men det lækre krydderi behøver ikke kun at blive brugt i juletiden. Man kan nemlig sagtens lave lækkert mad med kanel, også selvom vi ikke er i december måned.

Kanel er ofte noget vi forbinder med jul og risengrød, men det lækre krydderi behøver ikke kun at blive brugt i juletiden. Man kan nemlig sagtens lave lækkert mad med kanel, også selvom vi ikke er i december måned.

Her på redaktionen har vi været så heldige at få besøg af tvillingerne, Laura og Christine, som står bag madbloggen Twin-Food. De har været så søde at dele tre lækre opskrifter med os – og de er alle tre med kanel.

Bagte æbler med kokos/ kanelis

Grove kiks med kanel og ingefær

Kanelmuffins med bær

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet