Green Kitchen Stories – David og Luise

David Frenkiel & Luise Vindahl er duoen bag den prisvindende madblog Green Kitchen Stories, som har læsere fra hele verden. Sunde, sæsonbaserede og lækre grønne opskrifter i kombination med farverige og smukke billeder er deres varemærke.

David Frenkiel & Luise Vindahl er duoen bag den prisvindende madblog Green Kitchen Stories, som har læsere fra hele verden. Sunde, sæsonbaserede og lækre grønne opskrifter i kombination med farverige og smukke billeder er deres varemærke.

Deres arbejde er blevet publiceret i Food & Wine Magazine, Bon Appetit, ELLE, Vogue, The Guardian, Vegetarian Times og mange flere steder. I 2013 vandt de Saveur Magazines pris i kategorien Bedste Madblog. Deres første bog ”Green Kitchen Stories” udkom i 2013 og er blevet oversat i otte lande. Deres næste bog ”Green Kitchen Travels” udkommer på engelsk i efteråret 2014 i England, USA og Australien.

Luise er dansk, og David er svensk. De bor i Stockholm med deres datter Elsa. Udover at skrive bøger og tage billeder er David freelance grafisk designer, og Luise er ernæringsterapeut. I kan læse mere om den dygtige duo hos Green Kitchen Stories.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Lun kartoffelsalat med asparges

Ingredienser3 spsk. eddike, gerne æbleeddike 3 spsk. sukker ¾ dl fløde 3 friske mellemstore rødløg 1 bundt danske radiser, skåret over på langs 2 spsk.