Chokolade, Chocolate, Ciocolatte

Uge 42 står i chokoladens tegn på chrichri, hvor ugen ud giver dig, kære læser, en masse dejlige opskrifter med chokolade. I words on food har vi givet pennen til en af chokolade-dronningerne herhjemme, nemlig Anne Moltke som har bloggen Anne au chocolat, der, uden at underdrive, er et veritabelt bombardement af vidunderlige søde opskrifter, særlig med hendes elskede chokolade i fokus.

Uge 42 står i chokoladens tegn på ChriChri, hvor ugen ud giver dig, kære læser, en masse dejlige opskrifter med chokolade. I Words on Food har vi givet pennen til en af chokolade-dronningerne herhjemme, nemlig Anne Moltke som har bloggen Anne au chocolat, der, uden at underdrive, er et veritabelt bombardement af vidunderlige søde opskrifter, særlig med hendes elskede chokolade i fokus. Onsdag bidrager dygtige Nikolaos Strangas med sin opskrift på flødeboller, et uddrag fra hans smukke dessertbog som lige er udkommet. Torsdag er der fokus på hyggen med lækre varme drikke til de kolde efterårsmåneder, heriblandt en nem og foolproof opskrift på den bedste varme chokolade. Fredag runder vi ugen af med et brag af en chokoladekage, lavet af skønne Maja Ambeck Vase, stifter af bloggen Chocolat.

God fornøjelse og forbered jer på at blive lækkersultne!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og