Kreative kager med masser af detaljer

Da jeg lærte Julie at kende, for nogle år tilbage, blev jeg straks grebet af hendes sans for detaljen. Hendes smykkekollektioner er feminine og romantiske. Vores venskab begyndte, da jeg en dag var inde for at købe et par øreringe af hende i hendes forretning Wettergren på Grønnegade i centrum af København. Hun inviterede mig på en kop kaffe i baglokalet og pludselig var der gået en time.
Facts

Julie Wettergren

Guldsmed og smykkedesigner 

www.juliewettergren.com

Instagram: @juliewettergren

Da jeg lærte Julie at kende, for nogle år tilbage, blev jeg straks grebet af hendes sans for detaljen. Hendes smykkekollektioner er feminine og romantiske. Vores venskab begyndte, da jeg en dag var inde for at købe et par øreringe af hende i hendes forretning Wettergren på Grønnegade i centrum af København. Hun inviterede mig på en kop kaffe i baglokalet og pludselig var der gået en time. Vi havde fundet en fælles interesse: mad! (ud over diamater selvfølgelig). Vi begyndte at følge hinanden på Instagram, og en dag skrev hun til mig, om vi ikke skulle starte en bageklub, hende og jeg samt en anden pige, hun var blevet inspireret af på Instagram, men ikke kendte. Det var en pige ved navn Meriam, som levede af at bage, hun havde nemlig en cupcake-butik – Serenity Cupcakes. Vi kontaktede hende, og hun var på – vi mødtes. Det slog klik, og vi bagte derudaf. Julie er en meget kreativ person, der virkelig har sans for æstetik. Når det kommer til mad, er jeg mere smagsdommeren; jeg kan få ting til at smage af noget, Julie, hun kan få det til at ligne en million. 

ChriChri tog hjem til Julie en sommerdag, og her er, hvad det blev til: 

4th of July Cake


Pink Flower Cake


Welcome to Miami Cake

Oplev også Julies kreativitet, når hun laver sjove kreationer til børnene.

xxx CSM 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive