[single_post_category_name]

Louisa Lorang – Mit sunde køkken

Louisa er en kulinarisk tour de force , en vaskeægte moderne kogekone, som elsker mad i alle dens former, farver, tendenser og afskygninger. Hun har udgivet et væld af kogeboger og er pt aktuel med ”Juice & co” med masser af inspiration til fantastiske, farverige, smagfulde og supersunde juicer for enhver smag.

Louisa er en kulinarisk tour de force , en vaskeægte moderne kogekone, som elsker mad i alle dens former, farver, tendenser og afskygninger. Hun har udgivet et væld af kogeboger og er netop nu aktuel med ”Juice & co.” med masser af inspiration til fantastiske, farverige, smagfulde og supersunde juicer for enhver smag.

www.louisalorang.dk 

Jeg elsker mad! 

Og med det, mener jeg det hele; grøntsager, juicer, hotdogs, kraut, hipster-mad, smørrebrød, mormor-mad, grød, vegetarmad, rawfood, flødeboller, salater, palæo – hele balladen. 

Netop det med hele balladen er vigtigt. Jeg mener at kvalitet er det eneste, jeg stædigt vil holde fast i. Alle kan spise præcist som de vil, men for mig er det vigtigt, at det aldrig bliver fanatisk – det med mad. 

Det er vigtigt, at jeg nyder det hele, at min krop har det godt og bliver fodret med skønne grøntsager, frugter, fuldkorn og nødder. Der skal dog samtidigt være plads til at nyde chokoladecremer, croissanter og fede oste.

Jeg vil nyde hele paletten, og jeg håber at du vil være med. 

I dag står den på chokoladecreme. Dét er ægte mad af god kvalitet, og der er ikke andet for end at nyde. Få opskriften på den chokoladecreme med saltede nødder her og nyd den.

Læs også: Anne Moltke – Lykken er chokolade

Læs også: Ditte Ingemann – Tarteletter

Læs også: Marie Holm – Når mode er noget man spiser

Læs også: Jane Faerber – Mit elskede brød

Læs også: Frantz Lundby – Fra natur til bord

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide