4 nemme opskrifter på lækker morgenmad

Ditte er kvinden bag den fantastiske blog ‘The Food Club‘, som indeholder masser af lækre madopskrifter – både sunde og syndige. Hun er en kvinde med en stor passion og appetit for mad, som ud over bloggen også har skrevet kogebøgerne Salater fra The Food Club, Sunde søde sager fra The Food Club og Morgenmadsmissionen.

LÆS OGSÅ: Morgenmads-fry-up med æg & grønt

Ditte har været så sød at dele fire opskrifter med os fra sin lækre morgenmadsbog MorgenmadsmissionenBogen er delt op i fem kapitler, og indeholder mere end 85 velsmagende og mættende opskrifter på bl.a grød med saltet dadelkaramel, bagte avocado med æg, baconmuffins, æblepandekager, tips til at lave din egen surdej, hjemmelavet nøddesmør og mange andre opskrifter. Der er opskrifter både til den travle hverdagsmorgen og til weekendmorgener, hvor tiden er bedre, og der måske også er plads til et sødt indslag.

Nedenfor ser I de fire udvalgte opskrifter:

Blåbærgrød med kokos

Tykke bananvafler

Vitaminbooster med rødbede

Avocado med æg 

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet