Low carb med Ditte Ingemann

Buy the Book

Læs mere om bogen her

Vi har på ChriChri adskillige gange haft fornøjelsen af at bringe nogle af Dittes lækre opskrifter her på sitet. Nu er hun just udkommet med denne vidunderlige bog, som vi selvfølgelig også gerne vil slå et slag for. (Vores grafiker Maria har allerede prøvet blomkålspizzaen som findes i bogen, og var, for at sige det mildt, meget begejstret.) Dejlige, enkle og klassiske opskrifter, med lige præcis det der twist, som gør dem til noget særligt. Bogen følger den fremherskende tendens pt, som dikterer lavt kulhydrat-indtag og masser af grønt, lidt mindre kød, æg mm og så en god mængde sunde fedtstoffer. De appetitlige søde sager sidst i bogen er lavet uden raffineret sukker, så de kan nydes med ganske god samvittighed. Få et sneakpeak af bogen nedenfor.

Spicy Tortilla

Kokosrejer med dip & koriander

Fisk & fritter

Spicy kødboller

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og