Sundt, smagsfuldt & lækkert

I januar kan alle have brug for inspiration til lækre, sunde, nærende opskrifter, som ikke kræver for meget tid i køkkenet. Julen er vel overstået (forhåbentlig), og de fleste af os har brug for at tage et break fra fed mad, masser af kød og sukkerholdige sager. Stinna fra Stinna.dk har bidraget med disse lækre opskrifter, med lidt for både den salte og den søde tand, hvor både smag, sundhed OG lækkerhed går op i en højere enhed. Kokosolien kan erstattes af en anden neutral olie eller en med et let nøddeagtigt præg som mandelolie eller hasselnøddeolie, evt en koldpresset rapsolie.

Avocado-bønne mos i spidskålswrap

Små no-bake chokolade-mousse kager

Butterbeans-deller

Lilla spidskålssalat

Sunde vafler uden gluten

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide