Spis dig til et bedre sex- & kærlighedsliv

Der er hold i devisen, der siger, du er, hvad du spiser, fordi det du spiser, har en direkte indflydelse på din krop og dens funktioner. At du kan spise dig til et bedre kærlighedsliv er måske overdrevet, og dog. Den mad du indtager kan faktisk have en direkte effekt på din libido, fordi den påvirker dine hormoner, dit humør og dit stress- og energiniveau. Herunder får du 8 super råvarer, som kan være med til at løfte lysten til nye højder hos både dig og din partner og sætte gang i amorinerne.
Siden 1700-tallet har asparges været kendt som en grøntsag med særlige egenskaber i den retning, og måske er der noget om snakken. I hvert fald indeholder den blandt andet både potassium, fibre, vitamin b6 og folinsyre, sidstnævnte siges at booste histaminproduktionen i kroppen, som er nødvendig for evnen til at opnå orgasme hos både mænd og kvinder. Det kræver ikke meget fantasi at forstå hvorfor.
Østers
er kendt som en yderst stimulerende råvare, som kan stimulere lysten hos både mænd og kvinder. Alene smagen og konsistensen når man spiser en østers, kan hurtigt bringe tankerne på afveje. Derudover er østers meget rige på zink, som er meget gavnligt for produktionen af det mandlige kønshormon testosteron, sædproduktionen og med til at anspore en god og sund libido.
Avocado er næsten sexet i sig selv. Faktisk blev den i sin tid forbudt af katolske præster i Spanien, fordi de fandt formen for anstødelig. Formen bærer en hvis sammenligning med både en frodig kvindekrop og mandens testikler, og så er konsistensen i sig selv ganske sensuel i al sin cremede lækkerhed. Ligesom aspargesen er også avocado rig på folinsyre og indeholder masser af essentielle fedtsyrer.
Mandler er en af de ældst kendte ’afrodisiacs’ og frugtbarhedssymboler. De er rige på essentielle fedtsyrer (omega 3), som er nødvendige for testoteron-produktionen, evnen til forplantning, frugtbarhed og en sund og naturlig libido. Også mandlernes sødmefulde, milde duft, er også kendt for at virke stimulerende hos både kvinder og mænd.
Også banan har med sin form en temmelig ligefrem og tydelig seksuel reference, men også indholdsmæssigt har den egenskaber som så at sige gør sig godt på lagnet. Det er en frugt som bl.a. er med til at fremme stoffet hormonet serotonin i hjernen, som gør os naturligt afslappede og, måske, bedre til at nyde…?
Granatæblets højrøde, knasende sprøde og saftige kerner kan mere end bare at smage godt. Med et højt indhold af antioksidanter som er med til at øge blodgennemstrømningen og har en super gavnlig effekt på dit immunsystem, er de små granater nærmest sundhedsbomber. Et studie fra The Male Clinic i Californien, viste desuden at granatæblekerner har en positiv effekt på mænds evne til at få erektion.
Ægte chokolade er på mange måder kongen/ dronningen over naturlige ’afrodisiacs’ og indeholder en vifte saliggørende komponenter, såsom anandamid som er en kemisk forbindelse i det menneskelige nervesystem, hvis primære funktion er at lindre ubehag og smerte og PEA, også kaldet ”kærligheds-kemikaliet”, som udløser dopamin i nydelses-centrene af hjernen, og topper under orgasme. PEA siges også at fremme følelsen af spænding, tiltrækning og eufori, så chokoladen er bestemt værd at overveje i rigelige mængder, til den man gerne vil kysse på.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og