Maddagbog fra en danserinde

I første uge af februar handler det her på ChriChri om sport og træning, og siger man først træning, siger man også kost. Alle der træner hårdt og ofte, ved hvor afgørende kost og føde er for ydeevnen og præstationerne. Vi har fået danseren Mynte Lagoni til at løfte sløret for, hvad hun indtager på en gennemsnitlig arbejdsuge, med både modeuge, Melodi Grand Prix og spinning på ugeprogrammet.

Mit navn er Mynte Lagoni, og jeg er 26 år gammel. Jeg har danset siden jeg var 7 år, og har levet af danset siden jeg var 17 år. Det er et hårdt erhverv, der kræver meget af en både fysisk og psysisk. Som freelance danser kræver det, at du er i god form hele tiden, da man ikke altid ved hvornår der kommer arbejde, og ofte bliver man booket med få dages varsel.

Det er først i de senere år, at jeg er begyndt at gå mere op i, hvad jeg putter indenbords. Men man bliver klogere… Min krop og jeg er sparrings-partnere, og det er vigtigt vi lytter til hinanden. Når man gør det, finder man hurtigt ud af hvor meget kost, ikke kun gør ved det fysiske, men også gør ved det psykiske.

Jeg vil ikke kalde mig fanatisk hvad angår mad. Jeg spiser generelt sundt og varieret, men jeg giver samtidigt også mig selv lov til fy-fy tingene, bare en gang imellem. Pizza kan altså gøre meget på en film aften.

Mine dage kan være ret travle, så jeg sørger altid for at have lidt snacks i tasken. Det kan være frugt, gulerødder, nødder, rosiner (alt det som giver det søde) eller en Raw-bite bar som jeg får fra Face-It-Beauty på Frederiksberg – dem er jeg stor tilhænger af.
Drikkelse er også altid godt, juice, smoothies, danskvand med citrus. Min største last er kaffe, så nu er jeg begyndt at erstatte den store mængde kaffe med brændenælde te… Vi lærer jo noget om kost hver dag og medierne er jo boomet med sund mad i disse min-krop-skal-trænes-til-det-perfekte-tider. Det er fint at følge tidens mange kost-tendenser, men jeg syntes, det er vigtigt, at man ud fra al den inspiration også lærer at lytte til sin egen krops behov, og hvad der er godt for den.

Møde til copenhagen-Fashionweek. Lille madpakke med.

Lige endnu en kaffe inden prøve på Melodi Grand prix’et

Morgenmad inden Yoga og spinning.

Kunne simpelthen ikke lade være, længe leve grød!

Jeg skulle have frisk mynte til min aften te, ikke en ordre 🙂 Men så pyt da’ 😉

Yndlings måltid… Morgenmad!

God lille vitamin-snack

Magter ikke at handle ind efter en lang danse-dag på 11 timer, så… hvad der lige var, bliver nu en omelet.

Morgenritual, Olie-shot

Kl. er kun 12, og er allerede sulten igen. Lidt skyr med sødt på toppen. Så kan man lidt igen:)

Glad-Mad inden der skal laves optagelser i DR byen.

Endelig fri i dagtimerne… det er lyst! Film og brændenælde te, imens regnen slår mod ruden.

I dag lavede jeg min yndlings grød, Gongee… nam nam. Og god aften.

Et stensikkerthit! Tak Face-It-Beauty! Kan ikke leve uden.

Hyggeligt besøg her til aften. Skal være klar til i morgen tidlig på photoshoot, så en dejlig let og varieret anretning.

Pause på video-shoot, dagens look afsløret.

Yoga og spinning tjek 🙂 Nu en frokost inden næste møde på en champagne.

Søndagshygge med de bedste venner, Grød:)

Bubble-Tea, til den søde tand på farten. Afvikle show, Fashionweek.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være