Kagerne kan laves i forskellige smags-varianter, nogle af dem kunne være:
Hindbær-vanilje
Pistacie-hvid chokolade
Jordbær-karamel
Passionsfrugt–lakrids
Lakrids-mokka
– Kun fantasien og udbuddet sætter grænserne
Hvem siger at en bryllupskage behøver at være en stor tre-lags én af slagsen? Selvom de klassiske bryllupskager kan være særdeles smukke og overvældende i al deres pragt, så er der også alternativer til de af os, som måske gerne vil have en lidt mere uformel ”kage-model”, uden at give køb på hverken æstetik, smag eller den der særlige bryllups-vibe.
Jeg spurgte Jakob og Gabi hos Leckerbaer, om de havde lyst til at lave deres version af en bryllupskage, selvfølgelig i miniformat, når nu det er deres særlige trademark. En kage som skulle ose af glæde, lethed, farver, good vibe og feminin energi, men samtidig være lige til at hapse med fingrene, hvad enten de skal nydes om eftermiddagen med masser af boblende champagne eller efter middagen inden dansegulvet indtages.
De kom op med denne lille kage, som jo ikke er til at stå for. Så fin, så fin og noget nær den lækreste lille kagebid man kan forestille sig. Bunden er lavet af madeleinedej, derefter et lag vaniljemousse og på toppen de fineste små marengs med forskelligt drys. Se de fine kager her:
For uforpligtende tilbud henvendelse til Jakob & Gabi på mail: info@leckerbaer.dk. Pris på forespørgsel.