Mini & Marvelous!

Facts

Kagerne kan laves i forskellige smags-varianter, nogle af dem kunne være:

Hindbær-vanilje

Pistacie-hvid chokolade

Jordbær-karamel

Passionsfrugt–lakrids

Lakrids-mokka

– Kun fantasien og udbuddet sætter grænserne

Hvem siger at en bryllupskage behøver at være en stor tre-lags én af slagsen? Selvom de klassiske bryllupskager kan være særdeles smukke og overvældende i al deres pragt, så er der også alternativer til de af os, som måske gerne vil have en lidt mere uformel ”kage-model”, uden at give køb på hverken æstetik, smag eller den der særlige bryllups-vibe.

Jeg spurgte Jakob og Gabi hos Leckerbaer, om de havde lyst til at lave deres version af en bryllupskage, selvfølgelig i miniformat, når nu det er deres særlige trademark. En kage som skulle ose af glæde, lethed, farver, good vibe og feminin energi, men samtidig være lige til at hapse med fingrene, hvad enten de skal nydes om eftermiddagen med masser af boblende champagne eller efter middagen inden dansegulvet indtages.

De kom op med denne lille kage, som jo ikke er til at stå for. Så fin, så fin og noget nær den lækreste lille kagebid man kan forestille sig. Bunden er lavet af madeleinedej, derefter et lag vaniljemousse og på toppen de fineste små marengs med forskelligt drys. Se de fine kager her:


For uforpligtende tilbud henvendelse til Jakob & Gabi på mail: info@leckerbaer.dk. Pris på forespørgsel.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være