Louisas Tasty Texas!

Madskribent og kok Louisa Lorang har et ‘soft spot’ for staten Texas, det hersker der absolut ingen tvivl om når man bladrer igennem hendes nyeste bog, ”Mit cowgirl køkken”, som vi her bringer et ekslusivt uddrag fra. Et overflødighedshorn af lækker mad fra sydens alsidige køkkener, som byder på alt fra ceviche til lobster rolls til fisketacos peach crumble. Skønne og lækre, snaskede og meget, meget indbydende retter, som inviterer til at blive prøvet hver og én! Dyk ned i sydens smeltedigel af kulinariske inspirationer og ekvilibristisk madkulter og bliv fristet for alvor!

Milkshakes

Ceviche med grapefrugt

Fried Chicken

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide