En cocktail født på flaske

Indrømmet – vi elsker cocktails. Nogle gange er der bare ikke noget lækrere end en kølig cocktail, når hverken vin eller øl synes helt tilstrækkeligt. Det er også lidt ekstra lækkert at servere cocktail for dine gæster, når du lægger hus til middagsselskaber, holder store fester eller inviterer på picnic i det fri. Men med cocktail følger også tit besværet med at finde de rette til anledningen, købe alle ingredienserne og finde de rette glas – for ikke at nævne opvasken af alle disse glas.

Derfor blev vi meget begejstret da vi i planlægningen af vores to-dages fødselsdagsfest faldt over de lækreste cocktail – pre-mixed og PÅ FLASKE. 
Nohrlund er et nyt dansk mærke, der opstod på en sommerhus-tur til en lille hytte på fyn ved navn Nohrlund. Stifter Søren Aamand og tre venner blandede sæsonens bær med de fineste spritusser på deres søgen efter den ultimative cocktail. Og den må man sige at de fandt. Vi nød alle de tre smagsvarianter: hyldeblomst/ingefær og gin, hyben/havtorn og rom, jordbær/rabarber og vodka – som for øvrigt alle tre rev priser væk ved årets San Fransisco World Spirits Competions. Med både en krydret, en sød og en syrlig er der noget for alle. Vi fandt klart vores favoritter da vi smagte os igennem de tre varianter, men må indrømme at man hurtig bliver forfalden til alle tre.
Har du været forbi Grøn koncerter her til sommer er du måske stødt på Nohrlund, da de nemlig blev langet over disken i samtlige 8 byer, og de var også at finde på årets Skanderborg. Har du ikke smagt dem endnu, så er det bare med at komme i gang. Du kan indtil videre få fingrene i de lækre cocktails hos f.eks. Magasin MAD&VIN i København, Vinhandlen Smagførst i Århus, på Filosoffens Café i Odense, hos specialbutikker og hos Kähler i Tivoli. Vi er dog ret sikre på at så snart deres popularitet rygtes kan du få din Nohrlund favorit lige rundt om hjørnet.

Tak Nohrlund for at gøre livet lidt lettere for cocktail-elskere.

XXX

Team ChriChri

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være