Middag med venner: 5 nemme & lækre opskrifter

Sol, sommer, gode venner og dejlig mad. Det fås ikke bedre. Forleden spiste jeg med en gruppe af mine elskede venner og menuen stod på enkle salater, godt brød og gode pølser på grill. Pølserne må du tænke dig til, men tilbehøret får du opskrifterne på her. Det gode ved det her er også, at man kan servere præcis det kød eller fisk man foretrækker til, når blot tilbehøret er dejligt som her. Enkle salater, et fugtigt og oliedryppende foccacia og en tzatziki som giver river lidt i ganen. Uformelt, men super dejligt. Er vi heldige at få lidt flere solskinsaftener her i august måned, så lad dig inspirere og inviter vennerne på nem og enkel gæstemad.

Grøn salat med mormor-dressing

Rødbede-hindbær salat med kapers-vinaigrette

Foccacia med rosmarin

Tzaziki

Tomatsalat med hestebønner & feta

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Lækre, sprøde squash-fritter med feta & springløg

Disse lækre, sprøde og fedtede fritter bliver serveret i let variation på mange restauranter på Symi, Grækenland. De smager helt vildt godt – som små friturestegte dejboller, der er sprøde udenpå og bløde indeni. Det klæ’r dem med masser af den revne squash, som tilfører lidt frisk saftighed, og feta og dild er et smagsmæssigt prik over i’et.

4 britiske serier, vi elsker!

Indeholder reklamelinks til C More Elsker du også britisk tv? Så har streaming-tjenesten C More indgået samarbejde med Britbox, hvilket betyder, at C More nu har