[single_post_category_name]

Perfekt til dig der elsker kød!

– Her er TATAR bogen enhver kvinde må eje.

Hvad siger du, hvis vi siger kød? De fleste af os vil automatisk forbinde kød med en ordentlig bøf, hvilket tit falder sig populært på mændenes side. Men mulighederne er mange. Vi har her på ChriChri fået øjnene op for tatar, og vi må altså indrømme: Det er for lækkert! Vores åbenbaring for tatar kan vi takke ide- og konceptudvikler Monica Cetti for. Hun har fornyeligt udgivet bogen TATAR sammen med Lars Ranek. I bogen har hun samlet en række af landets bedste kokke og bedt dem fortolke tataren og give deres inspiration til helt nye måder at servere den på. Monica Cetti har også selv lavet sin helt egen favorit i form af en lille appetizer. 

Bogen indeholder i alt 43 lækre tatar opskrifter med tilhørende guide og billede, som fører dig i gennem opskriften fra start til slut. De udvalgte kokke i Monica Cettis bog formår at kreere retter til enhver lejlighed og smag. Om det er en middag med veninderne, familien som kommer på besøg eller selvforkælelse en søndag aften, der er til det hele! Vi er vilde med det! Vi må indrømme, at vi blev småsultne her på redaktionen, da vi blev præsenteret for Monica Cettis bog. Hvem havde troet, at råt kød kunne se så lækkert ud? Vi er i hvert fald slet ikke i tvivl om, hvad vores næste gæster skal bydes på middag til. Nu ligger udfordringen blot i at kunne vælge én ret blandt de 43 lækre opskrifter, hvilket er lettere sagt en gjort! Vi kunne spise det hele!

Bogen TATAR kan købes til 200 kr. i udvalgte specielbutikker eller på hjemmesiden her. Du kan også se mere om TATAR på deres Facebook side.

Pssst… Få en af opskrifterne fra bogen lige her.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide