4 sunde & simple retter

Min kollega og ven Mette Helbæk har begået en drøm af en bog. Hvis du er draget af at leve et sundt og naturligt liv, og gerne vil have inspiration til selvsamme, så er denne bog lige noget for dig. Lækre, grønne og enkle opskrifter, som giver lyst til at spise alt det gode som naturen har at tilbyde, præsenteret smukt af fotograf Line Klein. Jeg har fået lov at bringe et uddrag fra bogen her, og som det ses er det hverken askese eller afholdenhed der præger den. Der er plads til både chokoladekage med smørcreme og grøn morgenmadsalat i Mette Helbæks sunde liv. Bogen fås bl.a. på Saxo, (endda på tilbud) lige nu.


Chokoladekage med matcha-smørcreme


Granola


Sriracha helt uden numre


Morgenmadssalat

Se mere til Mette på Instagram under navnet @mettehelbak eller på mettehelbak.com og cleansimplelocal.com

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Lækre, sprøde squash-fritter med feta & springløg

Disse lækre, sprøde og fedtede fritter bliver serveret i let variation på mange restauranter på Symi, Grækenland. De smager helt vildt godt – som små friturestegte dejboller, der er sprøde udenpå og bløde indeni. Det klæ’r dem med masser af den revne squash, som tilfører lidt frisk saftighed, og feta og dild er et smagsmæssigt prik over i’et.

4 britiske serier, vi elsker!

Indeholder reklamelinks til C More Elsker du også britisk tv? Så har streaming-tjenesten C More indgået samarbejde med Britbox, hvilket betyder, at C More nu har