Syndigt & sundt på samme tid: 4 lækre opskrifter

Går dine ambitioner om at leve sundt også af og til i vasken, fordi du bare ikke kan lade de søde sager være? Nu får du en unik mulighed for at spise syndige sager – på den sunde måde! Sådan står der i presseteksten til Xenia Østerby Jensens bog “Sødt, sundere, syndigt” som er en kogebog fyldt med de lækreste søde sager og desserter, helt uden mel og sukker. Hvilket kan være ganske dejligt, hvis man i perioder har lyst til at skære ned på selvsamme. Hvis der stadig findes nogen derude, som mener at det sunde ikke kan være både lækkert, smagfuldt, snasket og delikat, så er det bare med at erhverve sig denne fine bog, for så vil dessertpiben hurtigt få en anden lyd. Dejlige billeder og opskrifter, som giver spontan kagelyst, allerhelst dem alle på en og samme tid. Nedenfor har Xenia været så sød at dele hele fire opskrifter med os, så kan du kan få en forsmag på hendes nye bog.

LÆS OGSÅ: 4 sunde & simple retter

Hjemmelavede bountybarer

Cremet chiagrød med kokosmysli & æbler

Lynhurtig bæris

Syndig snickerskage

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet