Hold din egen køkkenfest!

Skal du holde fest? Er du i tvivl om hvilket mad du skal forkæle dine gæster med? Så er “Køkkenfest” en virkelig god investering.

“Køkkenfest” er en kogebog af Louise Beck Brønnum og Sabine Schade Jacobsen og de hjælper dig med at bringe festhumøret ind i køkkenet. Der er plads til fantasi og gode idéer, når du fremtryller lækre retter. Her er opskrifter på bagværk, hovedretter, desserter og små retter – de er alle til de madglade og festlige mennesker, der mangler inspiration eller er træt af kedelige normale retter. Du kan købe bogen her.

Lam i spinat, daal, ris & raita

Marineret kartoffelsalat med sprødstegte kapers & forårsløg

Ørredrillette serveret i agurkerør

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Lun kartoffelsalat med asparges

Ingredienser3 spsk. eddike, gerne æbleeddike 3 spsk. sukker ¾ dl fløde 3 friske mellemstore rødløg 1 bundt danske radiser, skåret over på langs 2 spsk.