[single_post_category_name]

Gør maven & sjælen glad: 3 lækre opskrifter

Mavesmerter, oppustethed, luft i maven, fordøjelsesproblemer, forstyrret afføringsmønster og forgæves søgning efter en løsning på dine mave-tarmproblemer – er dette noget, du kan nikke genkendende til? Så er du ikke den eneste!

Omtrent 1 ud af 5 danskere døjer med lige præcis de samme problemer, og rigtig mange af dem ved ikke, hvad de skal stille op for at få det bedre. Den gode nyhed er, at du nu er kommet til det rette sted! Bogen sund mave byder på en masse fristende opskrifter og øvrige guidelines til, hvordan du kan få din mave i topform.

En sund mave handler ikke om at følge de nyeste modetrends indenfor kost eller at indtage diverse kosttilskud, som lover en sund mave og tarm. Sund mave handler om at finde frem til den kost og livsstil, der passer til netop din mave! Sund mave handler ikke alene om fysisk balance, men også om mental balance. Derfor kan du i bogen “Sund mave – low FODMAP diet” læse om, hvordan dit mentale helbred kan have stor indflydelse på dine maveproblemer, men også hvordan psykologisk håndtering kan være en nødvendig forudsætning for at finde den rette balance. Nedenfor ses tre lækre opskrifter, som vil gøre din mave sund og glad.

Oregano & timianbrød

Mormor kylling

Jordbærsalat

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide