[single_post_category_name]

Salater for enhver smag: 5 lækre sommerretter

Er du glad for salat, så er denne bog absolut noget for dig. Men er du ikke, så er den faktisk også noget for dig. Den er nemlig fyldt med så mange lækre, alsidige, smukke og appetitlige salat-opskrifter, at det nærmest er umuligt ikke at blive inspireret. Bogen er skrevet af Mette Løvbom, som tilbage i 2013 oprettede Salattøsen, først som Facebook, dernæst som en hjemmeside, sidstnævnte hører i dag til en af de mest besøgte madsider i Danmark. Bogen indeholder alt fra lune mættende salater, spicy salater, lette, sprøde salater og alt midt imellem. Ud over de mange salater, er her inspiration at hente til marinader, dressinger, pestoer og sprødt drys, det der giver det sidste lille touch, og løfter salaten fra god til endnu bedre.

 

Spinatsalat med råsyltet rabarber, blåskimmelcreme og mandler

Grillede majrorer med rabarber

Mandefavoritten

Porresalat med citronolie & parmasan

Blomkålsbuketter med citronstøv

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide