Food&Health

Vegansk velvære: 4 fantastiske opskrifter

Vegansk velvære: 4 fantastiske opskrifter
Facts


Bogen Vegansk Velvære kan blandt andet købes lige her.

At vegansk mad kan være så meget andet end brunt og ret kedeligt udseende retter, beviser denne dejlige bog til fulde. Smukke, appetitlige, inspirerende opskrifter og ditto billeder, denne bog giver fantastisk inspiration til, om ikke andet, så for en tid at prøve at leve uden kød. Også for de hard-core kødentusiaster. Jeg er i hvert fald fristet til at prøve det. Måske også bare for at indføre en kødfri dag et par gange om ugen, som kan gøre en stor forskel for både dit velvære og din pengepung. Mia Sommer disker op med den ene skønne ret efter den anden, og giver yderligere både tips og tricks til at leve uden kød, foruden at fortælle sin egen historie om, hvorfor hun vælger at leve vegansk. En interessant, fin og virkelig inspirerende bog.

Farsbrød med nødder & linser

Farverig salat med frugt

Kikærteomelet

Vaniljesmåkager med chokoladestykker

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *