Vegansk velvære: 4 fantastiske opskrifter

Facts


Bogen Vegansk Velvære kan blandt andet købes lige her.

At vegansk mad kan være så meget andet end brunt og ret kedeligt udseende retter, beviser denne dejlige bog til fulde. Smukke, appetitlige, inspirerende opskrifter og ditto billeder, denne bog giver fantastisk inspiration til, om ikke andet, så for en tid at prøve at leve uden kød. Også for de hard-core kødentusiaster. Jeg er i hvert fald fristet til at prøve det. Måske også bare for at indføre en kødfri dag et par gange om ugen, som kan gøre en stor forskel for både dit velvære og din pengepung. Mia Sommer disker op med den ene skønne ret efter den anden, og giver yderligere både tips og tricks til at leve uden kød, foruden at fortælle sin egen historie om, hvorfor hun vælger at leve vegansk. En interessant, fin og virkelig inspirerende bog.

Farsbrød med nødder & linser

Farverig salat med frugt

Kikærteomelet

Vaniljesmåkager med chokoladestykker

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet