Vind festivalbilletter med innocent til en værdi af 9940 kr.

Ved at besvare spørgsmålet ovenfor deltager du i konkurrencen om at vinde to VIP-billetter til festivalen innocent un-plugged til en værdi af 9940 kr. Når du deltager i konkurrencen accepterer du, at modtage spændende nyhedsbreve pr. mail fra Club ChriChri. Afmelding af nyhedsbrevene kan til en hver tid ske via afmeldingslink i de fremsendte mails.

Træk stikket ud. Glem alt om mails, der konstant tikker ind og fingre, der kribler for at tjekke Instagram.

innocent afholder den 28. – 30. maj 2016 innocent un-plugged, der er en weekend-festival i den smukkeste skov i England med masser af dejlig musik, mad og hygge, men helt uden sociale medier og traditionel elektricitet.

Du har nu mulighed for at vinde to VIP-billetter med alt betalt til den udsolgte festival, hvor der venter overnatning i en af festivalens lækre deluxe-telte og adgang til spa-område. innocent dækker alle omkostninger – flybilletter, transport, forplejning (der serveres lækker mad til de store banquets hver aften, og der er masser af madboder). I vil også få et polaroidkamera, så I kan forevige weekenden.

Klar til at trække stikket ud? Så tilmeld dig konkurrencen ved at svare på spørgsmålet i den hvide boks.

Held og lykke 🙂

Psst.. Du kan læse alt om festivalen lige her.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være