Vind festivalbilletter med innocent til en værdi af 9940 kr.

Ved at besvare spørgsmålet ovenfor deltager du i konkurrencen om at vinde to VIP-billetter til festivalen innocent un-plugged til en værdi af 9940 kr. Når du deltager i konkurrencen accepterer du, at modtage spændende nyhedsbreve pr. mail fra Club ChriChri. Afmelding af nyhedsbrevene kan til en hver tid ske via afmeldingslink i de fremsendte mails.

Træk stikket ud. Glem alt om mails, der konstant tikker ind og fingre, der kribler for at tjekke Instagram.

innocent afholder den 28. – 30. maj 2016 innocent un-plugged, der er en weekend-festival i den smukkeste skov i England med masser af dejlig musik, mad og hygge, men helt uden sociale medier og traditionel elektricitet.

Du har nu mulighed for at vinde to VIP-billetter med alt betalt til den udsolgte festival, hvor der venter overnatning i en af festivalens lækre deluxe-telte og adgang til spa-område. innocent dækker alle omkostninger – flybilletter, transport, forplejning (der serveres lækker mad til de store banquets hver aften, og der er masser af madboder). I vil også få et polaroidkamera, så I kan forevige weekenden.

Klar til at trække stikket ud? Så tilmeld dig konkurrencen ved at svare på spørgsmålet i den hvide boks.

Held og lykke 🙂

Psst.. Du kan læse alt om festivalen lige her.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

4 britiske serier, vi elsker!

Indeholder reklamelinks til C More Elsker du også britisk tv? Så har streaming-tjenesten C More indgået samarbejde med Britbox, hvilket betyder, at C More nu har