NorthSide: Her er de bedste madboder til dine tømmermænd

Du har tømmermænd efter gårdagens festligheder, og det eneste du har lyst til i øjeblikket er en kæmpestor, dirty hangover menu, men hvor finder du den bedste af slagsen på NorthSide? Det giver vi dig svaret på med vores dirty favoritter – Velbekomme! 

Flæskestegssandwich by MIB

Klassikeren over dem alle – flæskestegssancwichen! Du må simpelthen ikke tage hjem fra NorthSide, uden at have prøvet en flæsestegssandwich. Lækkert sandwichbrød, sprøde svær, lidt grønt og en god dressing – det bliver faktisk ikke bedre.


Tommi’s Burger Joint

Tømmermænd? Så skal du helt sikkert sætte tænderne i en af de lækre burgere fra Tommi’s Burger Joint – vi lover at du ikke vil komme til at fortryde det.

LÆS OGSÅ: NorthSide: Her kan du spise sundt under festivalen

Fish & Chips

Den klassiske Fish & Chips behøver vel næppe en introduktion – mon ikke at vi alle kender konceptet? Bare tanken om at vi igen i år får lov til, at stå med et kræmmerhus i hånden spækket med lækre fritter og fisk, får vores tænder til at løbe i vand.

Psst.. Vil du dele dine festivalstips og øjeblikke med os? Så husk at hashtagge på Instagram med #chrichrifestival16. Vi ses på NS!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være