NorthSide: Her kan du spise sundt under festivalen

Om få dage starter en af sommerens fedeste festivaler, og vi på redaktionen glæder os til tre dage med musik, kolde øl og selvfølgelig en masse lækker mad. Men hvilke madboder skal du besøge, hvis du stadig gerne vil holde den hårdt tilkæmpede bikiniform? Det giver vi dig svaret på lige her.


Glad!

Hos Glad! Er økologi og sunde råvarer i fokus, og med et par dage med (måske) en smule for meget alkohol, er vi sikre på at din krop vil takke dig for, at kigge forbi Glad! til en lækker salat eller en juice.

LÆS OGSÅ: NorthSide: Her er de bedste & mest dirty madboder


Fika

Nogle af os er måske bekendte med den hyggelige café Fika i Jægergårdsgade i Aarhus, og vi kan nu glædeligt meddele dig, at du også kan besøge Fika på NorthSide. Kig forbi, hvis du har lyst til at skifte den sædvanlige burger ud med en lækker sandwich.


LéLé

Det er første år at LéLé er med på NorthSide, og de er helt sikkert en af de madboder, som vi skal besøge. Hos LéLé byder menukortet på diverse vietnamesiske specialiteter, som selvfølgelig sagtens kan være knap så sunde, så det gælder om at vælge det rigtige på kortet 😉

Psst.. Vil du dele dine festivalstips og øjeblikke med os? Så husk at hashtagge på Instagram med #chrichrifestival16. Vi ses på NS!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive