Smukfest: Vores top 5 over de bedste madboder

På Smukfest kan du forkæle dit mad- og tømmermændshjerte med et væld af lækre madboder. Du finder altså alt fra sunde salater og smoothies til saftige burgere og sprøde pomfritter, men hvor er de allerbedste steder? Det giver vi dig svaret på, med ChriChris top 5:

1. Arizona Burger – Vi kan simpelthen ikke komme uden om, at besøge Arizona Burger hver år, og med god grund. Burgerne er nemlig perfekte til dagene med tømmermænd, og dem er der jo et par stykker af 😉 

2. The Organic Boho – for dig som sætter pris på økologi og et sundere alternativ, men som stadig vil have et måltid, der smager helt fantastisk! Vi besøgte dem under Distortion, og vi skal helt sikkert forbi dem på Smukfest også! Find dem ved Nammenam Allé ved Guldkysten og de omvendte træer.

3. Meyers – Får en fin tredje plads fordi de simpelthen laver verdens bedste flæskestegssandwich, og vi kender alle den gyldne regel: Ingen afslutter en festival, uden at have spist minimum en flæskestegssandwich. 

4. Yuca Taco – Nogle af jer fra hovedstaden er muligvis allerede bekendt med Yuca Taco. Vi kan i hvert fald afsløre, at vi her på redaktionen ofte kigger forbi deres food truck, når de er i vores område 😉 Der er kun en ting at sige om Yuca Taco: De laver de BEDSTE tacos, så er du vild med taco, så tag et smut forbi.

5. Palæo – Der sidder helt sikkert et par stykker derude, som synes at vi har lidt for mange sundere alternativer med på den her liste, men vi skal altså være der i fem dage! og fem dage med pomfritter, burger og øl er ikke helt så godt for maven. Derfor bringer vi endnu et sundere alternativ på banen, nemlig vores gode venner – Palæo! Prøv Bolo’en – den er lækker og snasket på den gode måde. 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt