[single_post_category_name]

Food in a JAR: 5 fantastiske opskrifter

“Food in a JARer et madkoncept, der puster nyt liv i gamle sylteglas med inspirerende, smuk, nærende og lækker mad, der taler til både øjne og smagsløg. Det er praktisk, let at lave og lige til at tage med, hvor end du skal hen. For mig er det vigtigt, at det er sjovt og let at lave lækker mad. Bliver det for kompliceret, står jeg af og falder tilbage til de samme ti halvkedelige hverdagsretter. Men hvorfor gå glip af det uendelige hav af kombinationer, farver, dufte og smag- sindtryk, som skabes, når man bruger fantasien og bryder med rutinerne i køkkenet?”

Sådan siger bogens forfatter Sophie Vedel Dalgaard, og hvis ikke det er et godt argument for at få fingre i hendes nye bog, så ved jeg ikke hvad er. Find inspiration til nye og nemme retter som både behager mave og øjne fra bogen Food in a Jar som kan købes her.

– Opskrifter fra Food in a JAR – 

Råkost med edamamebønner

Vegansk choko-kokosmousse

Speltgrød med ristede sesamfrø og pekannødder

Bulgursalat med kikærter og feta

Caesar in a JAR

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide