[single_post_category_name]

1 dag med antiinflammatorisk kost: 4 lækre opskrifter

I bogen 21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost fortæller læge Jerk W. Langer og ernæringsterapeut Louise Bruun om de små betændelsestilstande, som inflammation efterlader i din krop, og som på sigt kan være med til at forårsage reelle sygdomme som fx diabetes 2, forhøjet kolesterol og forhøjet blodtryk. Og de giver dig opskriften på, hvordan du bekæmper inflammation med lækker antiinflammatorisk mad og kloge valg i hverdagen. Bogen indeholder opskrifter til 21 dages kur.

Med en antiinflammatorisk livsstil vil du, udover at forebygge sygdomme, dæmpe eventuelle allergier, præstere og huske bedre og ikke mindst se yngre ud. Du vil ganske enkelt blive sund og glad både indvendig og udvendig. Jerk og Louise er pionerer inden for arbejdet med antiinflammatorisk livsstil,og bogen kombinerer den nyeste forskning med deres praktiske erfaringer fra de mange danskere, som de allerede har hjulpet til et bedre liv.

Bogen udkommer i morgen, d. 8. september og kan forudbestille her.


✶ Morgenmad ✶


Golden Milk


Chiagrød i kokos med æble & hindbærdrys

 

✶ Frokost ✶
Æggewrap med laks, hvidkål & pesto

 

✶ Aftensmad ✶


Thaifiskesuppe

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide