ChriChri Food – Vores helt egen kogebog lander på hylderne til november!

Til efteråret udkommer ChriChri Journal med sin helt egen kogebog – ChriChri Food. Det er selvfølgelig vores fantastiske madredaktør, Cecilie Svensson, og vores lady boss, Christiane, der står bag bogen, som er spækket med de lækreste opskrifter. 

Kogebogen for alle

Team ChriChri spænder bredt, og på redaktionen finder du både den unge studerende samt den mere erfarne projektleder. Vi er et alsidigt team med en bred smag, og i kogebogen er der derfor også lagt vægt på, at alle skal kunne være med, når det kommer til opskrifterne – både økonomisk og tilgangsmæssigt. I kogebogen vil du både finde dine yndlingsopskrifter fra ChriChri.dk samt et utal af nye opskrifter.
I bogen vil du kunne finde opskrifter på mad til dig selv, til familiemiddagene og til middagsarrangementerne – et dejligt miks af alt hvad du har brug for.

Forlaget bag – ChriChri Journal

ChriChri-kogebogen er den 4. udgivelse for ChriChri Journal, og vi er så stolte af allerede at have ligget på diverse top lister. Om bogen siger Sandie:

”Denne bog er tilegnet den studerende såvel som hende, der er mor til en hel flok unger. Der er fokus på, at tilgangen skal være ligetil, og dernæst at det visuelle ikke må gå tabt. Maden skal også være en fryd for øjet, og billederne af retterne skal kunne inspirere og lokke. Jeg er allerede kommet til at lave mange af retterne fra bogen hjemme hos mig selv, det ser så godt ud, at jeg simpelthen ikke kan lade være” –Sandie Nielsen, medejer af ChriChri Journal. 

… og vi giver Sandie ret! Vi kan simpelthen ikke lade være med at bruge kogebogen til dagligt 😉 ChriChri Food udkommer d. 2. november, og I kan godt glæde jer! 

Psst… Du kan allerede nu forudbestille ChriChri Food lige her.

Kan indeholde affiliate links.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og