Grønkålssalat med abrikos & valnød

Ingredienser

300 g hakket grønkål

100 g tørrede abrikoser

En håndfuld havtorn

100 g grofthakkede valnødder

 

Dressing

3⁄4 dl fløde

3 spsk. citronsaft 1 tsk. salt

1 tsk. peber

1 tsk. honning

Sådan gør du

Pisk ingredienserne til dressingen sammen i en skål, og smag til med salt og peber.

Fjern stokken fra grønkålen, og snit det i passende stykker. Skær abrikoserne i ne strimler, og vend med grønkål og dressing. Drys med valnødder og havtorn.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Lun kartoffelsalat med asparges

Ingredienser3 spsk. eddike, gerne æbleeddike 3 spsk. sukker ¾ dl fløde 3 friske mellemstore rødløg 1 bundt danske radiser, skåret over på langs 2 spsk.