Rødbedesalat med gulerod & persille

Ingredienser

500 g rødbeder

500 g gulerødder i forskellige farver

1 bundt persille, groft hakket

100 g feta

100 g hasselnødder

 

Peberrodsdressing

4 spsk. olivenolie

2 spsk. citronsaft

2 spsk. revet peberrod

1 spsk. honning

Salt og peber

Sådan gør du

Vask rødbederne, og kog dem med skræl og top, så undgår du rødbedesaft over det hele, når de skal skrælles. Kog rødbederne, til de stadig har lidt bid (30-40 minutter), hæld vandet fra, og lad dem køle lidt. Skræl og skær i stave. Mens rødbederne koger, skæres gulerødderne på skrå og blancheres i 5 minutter. Kom hasselnødder på en bageplade med bagepapir, og bag dem ved 200 grader, til de er gyldne. Herefter fjernes skallen ved at gnide dem mellem fingrene med et rent viskestykke.

Rør honning, citron og peberrod sammen i en skål. Pisk så olivenoli- en langsomt i, til det hele er godt blandet.

Vend rødbeder og gulerødder i peberrodsdressingen, og top salaten med persille, smuldret feta og ristede hasselnødder.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet