[single_post_category_name]

Rødbedesalat med gulerod & persille

Sådan gør du

Vask rødbederne, og kog dem med skræl og top, så undgår du rødbedesaft over det hele, når de skal skrælles. Kog rødbederne, til de stadig har lidt bid (30-40 minutter), hæld vandet fra, og lad dem køle lidt. Skræl og skær i stave. Mens rødbederne koger, skæres gulerødderne på skrå og blancheres i 5 minutter. Kom hasselnødder på en bageplade med bagepapir, og bag dem ved 200 grader, til de er gyldne. Herefter fjernes skallen ved at gnide dem mellem fingrene med et rent viskestykke.

Rør honning, citron og peberrod sammen i en skål. Pisk så olivenoli- en langsomt i, til det hele er godt blandet.

Vend rødbeder og gulerødder i peberrodsdressingen, og top salaten med persille, smuldret feta og ristede hasselnødder.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide