1 del sort quinoa
2 dele vand
200 g grønne bønner
300 g små tomater i forskellige farver 1 bundt basilikum
2 kogte æg
Dressing
4 spsk. olivenolie
2 spsk. balsamico
1 tsk. sennep
1 tsk. honning
Sådan gør du
Skyl quinoaen og kom den i en gryde med de 2 dele vand. Kog op, og lad simre under låg. Mens quinoaen koger, fjerner du enderne fra de grønne bønner, enten ved at skære eller brække dem af. Hak bønnerne på skrå for et pænere udtryk. Halvér tomaterne. Lad den færdigkogte quinoa køle af, og rør op i den med en gaffel. Vend det forsigtigt med tomat og bønner.
Dressingen laves ved at røre balsamico, honning og sennep sammen i en skål. Pres hvidløget i, og pisk det i blandingen. Rør langsomt olivenolien i, og smag så til med salt.
Hæld til slut dressingen over quinoa og grøntsager, og bland forsigtigt. Afslut med basilikum på toppen.