Sort quinoasalat

Ingredienser

1 del sort quinoa

2 dele vand

200 g grønne bønner

300 g små tomater i forskellige farver 1 bundt basilikum

2 kogte æg

Dressing

4 spsk. olivenolie

2 spsk. balsamico

1 tsk. sennep

1 tsk. honning

Sådan gør du

Skyl quinoaen og kom den i en gryde med de 2 dele vand. Kog op, og lad simre under låg. Mens quinoaen koger, fjerner du enderne fra de grønne bønner, enten ved at skære eller brække dem af. Hak bønnerne på skrå for et pænere udtryk. Halvér tomaterne. Lad den færdigkogte quinoa køle af, og rør op i den med en gaffel. Vend det forsigtigt med tomat og bønner.

Dressingen laves ved at røre balsamico, honning og sennep sammen i en skål. Pres hvidløget i, og pisk det i blandingen. Rør langsomt olivenolien i, og smag så til med salt.

Hæld til slut dressingen over quinoa og grøntsager, og bland forsigtigt. Afslut med basilikum på toppen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Lækre, sprøde squash-fritter med feta & springløg

Disse lækre, sprøde og fedtede fritter bliver serveret i let variation på mange restauranter på Symi, Grækenland. De smager helt vildt godt – som små friturestegte dejboller, der er sprøde udenpå og bløde indeni. Det klæ’r dem med masser af den revne squash, som tilfører lidt frisk saftighed, og feta og dild er et smagsmæssigt prik over i’et.

4 britiske serier, vi elsker!

Indeholder reklamelinks til C More Elsker du også britisk tv? Så har streaming-tjenesten C More indgået samarbejde med Britbox, hvilket betyder, at C More nu har