Hvidkål med pestodressing, tomater og kartofler

Ingredienser

400 g hvidkål

10 små kartofler, kogte

10 tomater

200 g hytteost

friskkværnet peber

Basilikum

Dressing

2 spsk pesto, fx Løgismose fra Netto eller hjemmelavet

Se opskrift nedenfor saft af en halv citron 3 spsk olivenolie Pesto 1 bdt basilikum, 70 g 1 dl olivenolie, ikke for kraftig i smagen

½ fed hvidløg

½ dl pinjekerner, alternativt solsikkekerner

Æbleeddike

Honning

Havsalt

En supermættende salat, der kan gå både til frokost eller som let aftensmad. Opskriften er til 2 personer, hvis salaten spises alene.

Sådan gør du

Snit kålen helt fint, til du har en god skålfuld. Lav pestodressingen ved at røre pesto sammen med citronsaft og olivenolie. Vend dressingen godt rundt i kålen og fordel kålen på to tallerkener. Halver kartofler og tomater og fordel dem over. Top med hytteost og kværn peber over. Kom godt med basilikum over og server.

Pesto
Skyl og tør basilikum. Blend det med hvidløg og olivenolie til en sammenhængende masse. Tilsæt pinjekerner og smag til med æbleeddike, honning og salt

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet