ChriChri Food er på gaden!

Jeg er så stolt af at have Cecilie Sofie Svensson som en del af ChriChri teamet, og som madredaktør på ChriChri. Ud over arbejdet på ChriChri er Cecilie en eftertragtet dame, der laver både internationale madserier, food-, styling og kogebøger.

LÆS OGSÅ: ChriChri kogebog: Mad for every occasion, men allermest for nydelse!

Jeg er VILD med Cecilies kogekunst, og det ved jeg, at I også er. Netop fordi den er ligetil, nem, flot og så smager den bare himmelsk. Længe havde vi gået og tænkt tanken, om vi ikke skulle lave en ChriChri kogebogsserie. En bog fyldt med inspiration og en masse sider med netop de bedste opskrifter, som man kan gemme og tage ned fra hylden igen og igen og igen. Det er en bog, hvor det er meningen, at der skal være lidt mælkepletter, æselører og måske en masse kuglepennestreger og egne fif skrevet ind i den – for det er en bog, der skal bruges – igen og igen – og igen.

Den er fra os til jer – fra jer til os – for vi har også kigget på, hvilke opskrifter det er, som I er mest vilde med, og dem har vi brugt som inspiration.

Jeg håber, at denne bog vil blive brugt i lige netop dit køkken, og at du ud fra vores opskrifter måske får kreeret din helt egen unikke hofret.

LÆS OGSÅ: Uge 1 – Sund November

Inviter vennerne på en middag de aldrig vil glemme. Nå ja, i øvrigt… jeg har også udvalgt nogle af mine favorit-opskrifter til bogen – de er fuldstændig fantastiske. Dem skal I virkelig glæde jer til!

Xxx Christiane 

ChriChri Food af Cecilie Sofie Svensson udkommer i dag på vores forlag ChriChri Journal.

Du kan købe bogen HER 

Der kan forekomme affiliate links

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive